Tietoa meistä

Me olemme Marmelli –
Maija ja Noora

Marmelli on Rovaniemeläinen astiavuokraus- ja juhlapalveluyritys. Haluamme tehdä sujuvia ja maistuvia ratkaisuja budjettisi mukaisesti. Meidän intohimona on tehdä ikimuistoisia tilaisuuksia helposti ja vastuullisesti.

Maija Ankkuri

Ammattikoulun perusopinnoista käteen jäi asiakaspalvelun ja markkinoinnin merkonomin paperit sekä Taitajakisojen yrittäjyyden SM-pronssia. Ravintola-ala vei mukanaan ja kokemusta karttui pubeista ja yökerhoista. Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma Haaga-Heliassa vei mukanaan Helsinkiin ja opetti ruokapuolen saliosaajaksi. Lappilainen veri veti kuitenkin takaisin kotipaikkakunnalle ja oman yrityksen haave alkoi kehittymään. Marmelli Oy näki päivänvalon ensi kertaa alkutalvesta vuonna 2020.

Noora Kangosjärvi

Lukion kuvataidelinjan ja ammattikoulun jälkeen muutin Rovaniemeltä Islantiin kokin töihin. Ravintola-ala on käsityötä ja visuaalisuus on minulle esillelaitossa tärkeää. Reykjavikin jälkeen muutin Turkuun, missä perehdyin kasvis- ja vegaaniruoan tekoon, kisasin paikallismenujen ja jälkiruoan merkeissä, työskentelin fine diningin parissa ja autoin laajoissa catering tapahtumissa. Rovaniemelle muutin töihin keittiömestarina. Yrittäjyys on ollut pitkäaikainen unelma jotta pääsisin toteuttamaan itseäni ilman jarruja. Innostun varmasti yllättävistäkin ideoista ruokatuotteeseen liittyen, enkä mene siitä mistä aita on matalin.